Din smerte på alvor!

Bli med på filmpremiere på nett for barn med hodepine.

I dag er vi veldig stolte av å kunne lansere 12 nyttige filmer om hodepine/migrene hos barn. I filmen deltar tre barn med migrene og deres familier, og hodepinespesialist Dr. Tine Poole forteller om hvordan migrene for barn arter seg og hvordan barnet kan få hjelp. Målet er at alle barn med hodepine skal få komme til lege for å få en diagnose og behandling, og derved et bedre liv.

Både Juliab og hans mamma Carina har migrene. Før Julian fikk diagnose og tilrettelegging på skolen, hadde han nærmest skolevegring. De er begge med i filmene.

Bakgrunnen for prosjektet «Søkeord: Barn + migrene» er at så mange som 1 – 2 barn i hver skoleklasse har migrene, men skremmende mange får ikke hjelp! De har ikke oppsøkt helsevesnet for sine plager, rett og slett fordi foreldre ikke anser hodepine som alvorlig nok, ikke forstår at hodepinen kan være migrene, eller ikke vet at det finnes god behandling. Dette til tross for at hos 75% av barn med migrene forekommer sykdommen i den nærmeste familie!

Målet med prosjektet er at foreldre skal finne god informasjon på nettet om hodepine hos barn og ta de med til lege for å få en diagnose og behandling.

Klikk her for å se filmene!

 

admin

admin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email