Din smerte på alvor!

Smerteforskning

I et forskningsprosjekt på Oslo Universitetssykehus trenger de friske pasienter for å kunne utvikle bedre hjelp og behandling for smertepasienter.

Kanskje har du venner og familie som kan tenke seg å stille opp for hjelpe? Det er verdifull innsats. De trenger friske mennesker mellom 20 og 80 år?
 
Kort fortalt:
Det er svært mange mennesker med smerter som vi i dag ikke finner noen forklaring på. Vi trenger friske personer for å studere hvordan nervesystemet vårt fungerer. Deltakere kan hjelpe oss til å bli flinkere til å utrede nerveskader og smertetilstander.
 
Vi vil påføre deltakerne korte stimuleringer på huden i form av varme og kulde. Det kan være lett smertefullt, men er ikke skadelig. Testen vil ta 1- 1 ½ time. Du honoreres med gavekort på 250 kroner.
De som tenker at de kanskje kan bidra kan registrere seg her: https://www.ous-research.no/formi de kan også ringe: 23 01 61 67 eller send e-post til post.formi@ous-hf.no
Studien starter i september 2019 og utføres ved Ullevål sykehus, Bygg 37B, 3. etasje ved Forsknings- og formidlingsenheten for muskelskjeletthelse (FORMI).
Hvis du ønsker å lese mer om hvem som kan delta se inklusjons/eksklusjonskriterier og les studiens samtykke her.(OBS! I denne studien vil det ikke bli tatt genetiske prøver og ikke alle testene som er beskrevet i samtykket vil utføres da dette kun er en del av et større prosjekt.)
Per Tommy

Per Tommy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

FFO Viken trenger deg!

Til deg som har et ønske om å høre om brukermedvirkning og rollen som brukerrepresentant! Invitasjon til informasjon- og opplæringsseminar om brukermedvirkning. Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon i

Read More »

Medlemsrabatt på varmeprodukter.

Som FKS medlem får du 20% rabatt på varmeprodukter hos. http://www.radianthealth.no De har mange forskjellige produkter. Radiant Health Infrarød Sauna Basic har en verdi på

Read More »

FKS Sentralstyret 2022