Din smerte på alvor!

Invitasjon til Weekendsamling

GARDERMOEN AIRPORT HOTEL

16. – 18. OKTOBER 2020

Kjære FKS medlem

Vi ønsker å invitere deg til weekendsamling på Gardermoen

Det blir en fin blanding av fagliginnhold og sosialt samvær, med likesinnede, på tvers av lokalavdelingene rundt i landet. Dersom du tidligere ikke har vært på våre samlinger, håper vi virkelig at du vil, og/eller har mulighet til å komme.

Program

Pris: kr. 1600,-. Dette er for kost, overnatting og kurs

Ta kontakt med sentralstyret for evt. sponsing av store reiseutgifter, forutsetter billigst mulig reise.

Påmelding fortløpende: senest tirsdag 22 september 2020. (Lenger ned på siden)

PS: Begrenset antall plasser. Noen plasser er reservert. Tilbakemelding om plass og detaljert program, kommer mandag 5. oktober 2020.

Tilskuddskurs for Forbund

Forbund inviterer sine medlemmer til et inspirerende kurs om tilskudd og Tilskuddsportalen. Portalen har over 2.500 tilskudd og er et verktøy for å finne tilskudd og støtte til gode prosjekt, og til samhandling innad i forbundet.

Tid: 17 oktober 2020
Sted: Gardermoen Airport Hotel

Program

Frode Iversen fra Tilskuddsportalen orienterer om:

Alle med epostadresse som slutter på @kroniskesmerter.no får gratis tilgang til Tilskuddsportalen i én måned etter kurset den 17. oktober.

Påmeldingsskjema:

admin

admin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

«Bare» vondt i hode?

Mange ungdommer møter manglende forståelse fra foreldre, lærere og helsesøstre som tror problemet ikke er så stort som det er. Mange barn og unge som sliter med tilbakevendende hodepine har ikke fått diagnose hos legen.

Read More »

Søkeord «Barn+Migrene»

Prosjekt Søkeord: «Barn + Migrene» Visste du at så mange som 1-2 barn i hver skoleklasse har migrene? Skremmende mange får ikke hjelp!

Read More »

Hva gjør en osteopat?

Osteopater har bred kunnskap om kroppen og sammenhengene mellom fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen vår. Vi gir deg god manuell behandling, i tillegg til å veilede, motivere – og bidra til at du selv er aktiv og tar ansvar for egen helse.

Read More »

FKS Sentralstyret 2021