Din smerte på alvor!

Vi ønsker våre medlemmer og samarbeidspartnere en fin juletid.

FKS Nord

FKS Nord. Ny lokalavdeling i Nord-Norge!

Ivrige sjeler har startet opp lokalavdelingen FKS Nord. Leder for FKS Nord er Per Steinar Andreassen. Trine Stenersen trer inn som styremedlem og likeperson. Marion Jakobsen er styremedlem, og Jorunn Arnesen er kasserer. 

På det øverste bildet fra venstre: Trine Stenersen, Per Steinar Andreassen og Marion Jakobsen

Foreningen har allerede fått mange medlemmer. Mer informasjon blir etter hvert publisert på lokalavdelingens sider på denne portalen. Her er noen bilder av styremedlemmene. Bildene du ser her ble tatt i anledning sentralstyremøte 24-26 august i Tromsø.

Bilde 2: Per Steinar Andreassen deltok på Styremøtet i Tromsø.

Vi ønsker FKS Nord lykke til videre!

Bilde 3: Trine Stenersen og Jorunn Arnesen.

admin

admin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email