Din smerte på alvor!

FKS Nord

FKS Nord. Ny lokalavdeling i Nord-Norge!

Ivrige sjeler har startet opp lokalavdelingen FKS Nord. Leder for FKS Nord er Per Steinar Andreassen. Trine Stenersen trer inn som styremedlem og likeperson. Marion Jakobsen er styremedlem.

På det øverste bildet fra venstre: Trine Stenersen, Per Steinar Andreassen og Marion Jakobsen

Foreningen har allerede fått mange medlemmer. Mer informasjon blir etter hvert publisert på lokalavdelingens sider på denne portalen. Her er noen bilder av styremedlemmene. Bildene du ser her ble tatt i anledning sentralstyremøte 24-26 august i Tromsø.

Bilde 2: Per Steinar Andreassen deltok på Styremøtet i Tromsø.

Vi ønsker FKS Nord lykke til videre!

Bilde 3: Trine Stenersen og Jorunn Arnesen.

admin

admin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

«Bare» vondt i hode?

Mange ungdommer møter manglende forståelse fra foreldre, lærere og helsesøstre som tror problemet ikke er så stort som det er. Mange barn og unge som sliter med tilbakevendende hodepine har ikke fått diagnose hos legen.

Read More »

Søkeord «Barn+Migrene»

Prosjekt Søkeord: «Barn + Migrene» Visste du at så mange som 1-2 barn i hver skoleklasse har migrene? Skremmende mange får ikke hjelp!

Read More »

Hva gjør en osteopat?

Osteopater har bred kunnskap om kroppen og sammenhengene mellom fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen vår. Vi gir deg god manuell behandling, i tillegg til å veilede, motivere – og bidra til at du selv er aktiv og tar ansvar for egen helse.

Read More »

FKS Sentralstyret 2021