Din smerte på alvor!

Spesialtilbud til alle medlemmer i FKS. I desember er det 40% rabatt på alle varer i nettbutikken VarmePlagg.no! (Forutsetter betalt kontigent)

VarmePlagg.no er et lite selskap som fokuserer på utvikling og salg av varmeplagg med innebygd varmekilde. Varmekilden tilfører lokale områder på kroppen ekstra varme. Varmeplagg.no er nettbutikken til Stille Storm AS.

Skulder- og nakkevarmer med varmeputer

FKS har en løpende rabattavtale med VarmePlagg.no. Avtalen gir alle våre medlemmer 20% rabatt (fks80) ved kjøp i nettbutikken varmeplagg.no.

Nå ønsker VarmePlagg.no å gi et spesialtilbud til alle medlemmene i FKS. Ved kjøp frem til 31. desember i år gis det 40% rabatt på alle varer.

Rabattkoden er da fks60. Den registreres når kjøpet betales i nettbutikken, og ny pis fremkommer direkte. Denne koden er allerede nå aktivert og lukkes 1. januar neste år.

Varmebelte med batteri

Vi oppfordrer våre medlemmer til å ta en titt i nettbutikken. Kanskje finner du noen nyttige julegaver!

Varmesåler med batteri

Sentralstyret ønsker alle en god førjulstid!

Per Tommy

Per Tommy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

FFO Viken trenger deg!

Til deg som har et ønske om å høre om brukermedvirkning og rollen som brukerrepresentant! Invitasjon til informasjon- og opplæringsseminar om brukermedvirkning. Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon i

Read More »

Medlemsrabatt på varmeprodukter.

Som FKS medlem får du 20% rabatt på varmeprodukter hos. http://www.radianthealth.no De har mange forskjellige produkter. Radiant Health Infrarød Sauna Basic har en verdi på

Read More »

FKS Sentralstyret 2022