Din smerte på alvor!

Høstbrev fra FKS avd. Oslo og omegn

Korona epidemien ødelegger for alle medlemsarrangementer, men styret jobber og arbeider bl.a. med videre planer og utvikling av avdelingen.

Da er weekendsamlingen for FKS over, en meget innholdsrik og lærerik helg. Vi fikk presentert flere pågående studier fra både Ullevåll og Rikshospitalet (hvor de forøvrig søker deltakere), det var informasjon om hva det innebærer å være brukermedvirker, informasjon om tilskuddsportalen og ikke minst informasjon om  forskjellige smertehjelpemidler.

Ellers har lederen i vår avdeling blitt intervjuet av NRK TV Oslo og Viken, og dette intervjuet blir sendt på lokalsendingen i midten av november. Bakgrunnen for intervjuet er bekymringen for den økte medisinbruken hos smertepasienter.

I intervjuet vil vi bli bedre kjent med Anne Kari, og får høre om hennes medisinske historie og forskjellige smertebehandlinger.

Gleder oss til å se resultatet!

Når det gjelder smertecafèen på A-hus, er denne dessverre ennå innstilt grunnet pandemien. Vi vil melde så snart den åpner igjen.

Ellers har vi opprettet en egen Facebook gruppe: «FKS Oslo og omegn». Det er en grupper der vi skal ha en hyggelig tone og kunne gi hverandre tips og råd om alt fra gode hjelpemidler til en behandling som har fungert. Kanskje du ønsker delta på ett medlemsmøte, men trenger skyss? Da kan du legge ut det her og høre om noen skal i samme retning. Som sagt alt smått og stort i hverdagen.

I tillegg har vi vår en egen Facebook side som heter: «Foreningen for Kroniske Smertepasienter, avd. Oslo og omegn». Meld deg inn der, og få siste nytt om hva som skjer lokalt i tillegg til nyheter innenfor studier og smertepolitikk.

Vi ønsker også etterhvert opprette en større likepersonsgruppe for Oslo og omegn. Kunne du tenkt deg være en likeperson? Eller ønker du kontakt med en likeperson? Ta kontakt på vår mail: fks.oslo@kroniskesmerter.no eller telefon: 907 77 411.

Ønsker dere alle en fortsatt fin høst, og håper å høre fra deg om det er noe som helst vi kan bidra med, eller om du har noen spørsmål. Husk at både pårørende og andre som ønsker støtte vårt arbeide for kroniske smertepasienter er hjertelig velkomne som medlemmer hos oss.

Jo flere vi er, jo sterkere står vi!

Med vennlig hilsen styret i FKS avd. Oslo og Omegn

Britt-Inger

Britt-Inger

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

FFO Viken trenger deg!

Til deg som har et ønske om å høre om brukermedvirkning og rollen som brukerrepresentant! Invitasjon til informasjon- og opplæringsseminar om brukermedvirkning. Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon i

Read More »

Medlemsrabatt på varmeprodukter.

Som FKS medlem får du 20% rabatt på varmeprodukter hos. http://www.radianthealth.no De har mange forskjellige produkter. Radiant Health Infrarød Sauna Basic har en verdi på

Read More »

FKS Sentralstyret 2022