Søk
Close this search box.

Fredag 01.09.17 kom 28 forventningsfulle mennesker til Gardermoen for å lære om Styreweb.
De kom fra Tromsø i nord og Kristiansand i sør. Fra de dype skoger og fra det forblåste Vestlandet. Forventningene var store. For noen var alt nesten nytt, mens flere hadde lært seg en del på egenhånd.

Rune-Armand Strømberg og Jorunn Arnesen stilte opp som kursledere. Det vanket både skryt og godord fra Rune fordi mange hadde lært seg mye helt på egenhånd.

Fredag ettermiddag og kveld ble satt av til en grunnleggende gjennomgang av de forskjellige funksjonene i StyreWeb. Det ble mange spørsmål og kurslederne hastet fra den ene til den andre for å vise og svare på spørsmål. Før kurset startet ble det avtalt at en skulle ta «fem minutter» en gang i timen. Pausene kom og gikk. Knapt noen hadde lyst å ta pause når det interessante foregikk i kursrommet.

Det var knapt noen som tok seg tid til å se opp. Hvis det da ikke var for å spørre etter hjelp.
Etter at middagen var fortært, gikk de som var aller mest ivrig tilbake til kursrommet. De måtte bare prøve litt til…….
Lørdag kom Jannicke Taftø fra StyreWeb. Ei trivelig trønderdame. Kjekt å se mennesket bak den blide stemmen som en til daglig møter på support. Denne dager var satt av til regnskapsmodulen. For de fleste var dette upløyd mark. Det ble viftet med hender og spørsmålene kom som perler på en snor. Det virket som om deltagerne som til vanlig styrer med regnskap, knapt kunne vente til de kom hjem. Noen hadde med seg bilag slik at de fikk hjelp til komme i gang. Det ble vist både bilagsføring og avstemming. Alt så enkelt og logisk at selv far kan klare det! Det ble også tid til en liten spørsmålsrunde om selve systemet. Hva som kanskje kunne forbedres ved neste oppdatering og andre generelle problemstillinger. En feil i systemet ble også meldt inn. Den er nå rettet av StyreWeb.

Søndag tok våre egne kursledere over rattet igjen. Denne formiddagen ble brukt til en gjennomgang av hvordan arkivet er bygd opp, utsendelser av brev om meldinger direkte til medlemmer. Det ble påpekt viktigheten av å lagre styreprotokoller mm etter hvert som de ble skrevet. Da får alle i lokalstyrene tilgang til det de har bruk for uten at noen må sende dokumenter på e-post. Og det ligger lagret i «evig tid». Jannicke fra StyreWeb hadde tidligere uttalt at lagringskapasiteten var ubegrenset.

Kurset ble avsluttet med lunsj på søndagen. Det var en fornøyd gjeng rundt bordene. Med mye ny informasjon i hodet og god mat i magen.

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss