Søk
Close this search box.
Korona epidemien ødelegger for alle medlemsarrangementer, men styret jobber og arbeider bl.a. med videre planer og utvikling av avdelingen.

Da er weekendsamlingen for FKS over, en meget innholdsrik og lærerik helg. Vi fikk presentert flere pågående studier fra både Ullevåll og Rikshospitalet (hvor de forøvrig søker deltakere), det var informasjon om hva det innebærer å være brukermedvirker, informasjon om tilskuddsportalen og ikke minst informasjon om  forskjellige smertehjelpemidler.

Ellers har lederen i vår avdeling blitt intervjuet av NRK TV Oslo og Viken, og dette intervjuet blir sendt på lokalsendingen i midten av november. Bakgrunnen for intervjuet er bekymringen for den økte medisinbruken hos smertepasienter.

I intervjuet vil vi bli bedre kjent med Anne Kari, og får høre om hennes medisinske historie og forskjellige smertebehandlinger.

Gleder oss til å se resultatet!

Når det gjelder smertecafèen på A-hus, er denne dessverre ennå innstilt grunnet pandemien. Vi vil melde så snart den åpner igjen.

Ellers har vi opprettet en egen Facebook gruppe: “FKS Oslo og omegn”. Det er en grupper der vi skal ha en hyggelig tone og kunne gi hverandre tips og råd om alt fra gode hjelpemidler til en behandling som har fungert. Kanskje du ønsker delta på ett medlemsmøte, men trenger skyss? Da kan du legge ut det her og høre om noen skal i samme retning. Som sagt alt smått og stort i hverdagen.

I tillegg har vi vår en egen Facebook side som heter: “Foreningen for Kroniske Smertepasienter, avd. Oslo og omegn”. Meld deg inn der, og få siste nytt om hva som skjer lokalt i tillegg til nyheter innenfor studier og smertepolitikk.

Vi ønsker også etterhvert opprette en større likepersonsgruppe for Oslo og omegn. Kunne du tenkt deg være en likeperson? Eller ønker du kontakt med en likeperson? Ta kontakt på vår mail: fks.oslo@kroniskesmerter.no eller telefon: 907 77 411.

Ønsker dere alle en fortsatt fin høst, og håper å høre fra deg om det er noe som helst vi kan bidra med, eller om du har noen spørsmål. Husk at både pårørende og andre som ønsker støtte vårt arbeide for kroniske smertepasienter er hjertelig velkomne som medlemmer hos oss.

Jo flere vi er, jo sterkere står vi!

Med vennlig hilsen styret i FKS avd. Oslo og Omegn

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss