Søk
Close this search box.

I et forskningsprosjekt på Oslo Universitetssykehus trenger de friske pasienter for å kunne utvikle bedre hjelp og behandling for smertepasienter.

Kanskje har du venner og familie som kan tenke seg å stille opp for hjelpe? Det er verdifull innsats. De trenger friske mennesker mellom 20 og 80 år?
 
Kort fortalt:
Det er svært mange mennesker med smerter som vi i dag ikke finner noen forklaring på. Vi trenger friske personer for å studere hvordan nervesystemet vårt fungerer. Deltakere kan hjelpe oss til å bli flinkere til å utrede nerveskader og smertetilstander.
 
Vi vil påføre deltakerne korte stimuleringer på huden i form av varme og kulde. Det kan være lett smertefullt, men er ikke skadelig. Testen vil ta 1- 1 ½ time. Du honoreres med gavekort på 250 kroner.
De som tenker at de kanskje kan bidra kan registrere seg her: https://www.ous-research.no/formi de kan også ringe: 23 01 61 67 eller send e-post til post.formi@ous-hf.no
Studien starter i september 2019 og utføres ved Ullevål sykehus, Bygg 37B, 3. etasje ved Forsknings- og formidlingsenheten for muskelskjeletthelse (FORMI).
Hvis du ønsker å lese mer om hvem som kan delta se inklusjons/eksklusjonskriterier og les studiens samtykke her.(OBS! I denne studien vil det ikke bli tatt genetiske prøver og ikke alle testene som er beskrevet i samtykket vil utføres da dette kun er en del av et større prosjekt.)
Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss