Søk
Close this search box.

Så er sommeren her, og vi håper dere alle kanskje har det litt bedre både fysisk og psykisk nå når sol og varme kommer på kroppen.

Det ser endelig ut til å åpne litt mer opp i samfunnet, så vi satser på at det fra høsten av er mulig å avholde møter igjen. Derfor ber vi dere sette av datoen 13. oktober 2021. Da tenker vi å ha ett «Velkommen tilbake» møte såfremt smitteverntiltakene tillater det. Stedet hvor møtet blir avholdt kommer vi nærmere tilbake til.

Foreningen sentralt jobber også for å avholde ett Smertemestringskurs på Gardermoen helgen 08.-10.oktober 2021. Følg med på hjemmesiden www.kroniskesmerter.no for mer informasjon om kurset og påmelding.

 

Medlemsbladet «Glimt» kommer i disse dager til å dukke opp i postkassen din, om du ikke alt har mottatt det. Bladet inneholder mange faglige artikler denne gangen, og ellers mange gode og fine historier. Redaksjonen har bedt oss oppfordre alle dere medlemmer til og å bidra med artikler til Glimt bladene. Det kan være alt fra en morsom historie, en hobby som kanskje hjelper deg å glemme smerten ett øyeblikk, en tur du har vært på som var fin, ett vanskelig problem du opplever som smertepasient, ja hva som helst som fyller din hverdag. Send det inn til: redaksjonen@kroniskesmerter.no. Frist for å få det med i Glimt nr. 2-2021 er 1. september.

Smertekafèen på A-hus håper vi å starte opp igjen så snart sykehuset tillater det etter sommerferien. Her er ALLE velkommen. Medlemmer, ikke-medlemmer, barn, pårørende og venner. Nærmere dato kommer til å bli annonsert på vår hjemmeside; www.kroniskesmerter.no avd. Oslo og omegn, og på vår facebook side (Foreningen for Kroniske Smertepasienter, avd. Oslo og omegn).

I tillegg vil «Refleksjonskurset for deg som lever med kroniske smerter» bli arrangert fysisk igjen på Bærum Sykehus, etter å ha vært kjørt elektronisk gjennom våren. Oppstartsdato er ikke bestemt ennå. Dette er ett kurs som krever henvisning fra fastlegen. Samme kurs vil og bli arrangert på Kongsberg Sykehus, med oppstart i september. Her møtes man en dag i uka over flere uker, hvor det vil være mye både faglig og sosialt innhold. Ett utrolig lærerikt og givende kurs. For mer info om disse kursene ta gjerne kontakt med styremedlem Ingrid Helsvig Nyman på e-post: ihn63@hotmail.com. Hun er blant annet med å arrangere disse kursene. Nærmere info om oppstartsdato vil bli lagt ut på vår hjemmeside på, og på vår facebook gruppe.

Da vil vi ønske dere alle en riktig GOD SOMMER med ett stort håp om at vi endelig sees til høsten igjen! Om det er noe vi i mellomtiden kan bidra med, kanskje du har noen spørsmål, eller ønsker snakke med en likeperson, er det bare å ta kontakt med oss enten på mail: fks.oslo@kroniskesmerter.no eller på telefon: 907 77 411.

Både pårørende og andre som ønsker støtte vårt arbeide for kroniske smertepasienter er alle hjertelig velkomne som medlemmer hos oss.

Jo flere vi er, jo sterkere står vi!

Sommerhilsen fra Britt-Inger og resten av styret.

Foreningen for Kroniske Smertepasienter avd. Oslo og Omegn

Lynesdalen 5

2080 Eidsvoll

Mobil: 90777411

E-post: fks.oslo@kroniskesmerter.no Hjemmeside: www.kroniskesmerter.no

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss