Søk
Close this search box.

Her kommer en liten presentasjon av styret i FKS Oslo og omegn som ble valgt inn på årsmøtet 2021

Om du ønsker ta kontakt med en av oss, klikk på navnet og send oss en mail. Vi ønsker være tilstede for våre medlemmer, og tar gjerne i mot saker og tema dere ønsker at vi fokuserer på. Ønsker dere alle en riktig fin vår!

Leder

ANNE-KARI NESTE, 58 år, bor på Eidsvoll og er gift med Knut-Arne. Har vært 10 år i FKS, hvorav 6 år i styret og 3 år som leder. Sitter i 2 kommunale råd for funksjonshemma Eidsvoll og Oslo, er aktiv brukerrepresentant og sitter i valgkomiteen til Landsmøte. Er også den aktiv likemann i avdelingen.

Nestleder

BRITT-INGER SOLHEIM, 52 år, gift med 2 barn på 22 og 19. Har hund og 3 katter. Styreleder i Asker kirkekor og aktiv frivillig i Dyrebeskyttelsen. Utdannet automasjonsingeniør og jobbet som leder innen olje og gass og fornyet energi i 21 år, før jeg i fjor ble ufør etter en vaksine og påfølgende operasjon. Sittet i flere styrer, og siste år som nestleder i FKS Oslo og omegn.

Kasserer

SINDRE KRISTIANSEN, er født i 1980, og har sammen med min far drevet transport selskap som vi solgte for 4 år siden. Har jobb i Litra som prosjekt leder, er daglig leder i et eiendomsselskap som er eid av Litra. Har styreverv i flere selskaper. Har sittet som nest leder i Hamarregionen lastebileierforening. Har sittet i Tariffutvalget til arbeidsgiverforeningen, Norges Lastebileier-forbund. Prøver å spille golf om sommeren. Har to barn og samboer. Sittet som kasserer i FKS Oslo og omegn i 1 år.

Sekretær/Styremedlem

BENEDICTE OVERØIE 30 år, opprinnelig fra Stavanger, bor på Jessheim. Sittet som sekretær i FKS Oslo og omegn 1 år.

Sekretær/Styremedlem

METTE JOHANSEN, er en fornøyd og barnlig dame fra den fantastiske 1967-årgangen. Født og oppvokst på beste østkant i Oslo, men flyttet til Lørenskog i 2006. Har ikke mann eller barn, så gjør stort sett som jeg vil, når jeg vil. Jeg er veldig glad i å reise, kort eller langt spiller ingen rolle, men helst litt utenfor standardløypene. Og jo flere berg- og dalbaner jeg kommer over på mine utflukter, jo bedre. Har tidligere vært medlem av en annen frivillig pasientforening, hvor jeg til slutt endte opp som nestleder i sentralstyret. Jeg er en relativt engasjert person med meninger og meningers mot, og har nå lyst til å bruke det engasjementet til det, forhåpentligvis, beste for medlemmene i FKS. Tar over sekretær stillingen i FKS Oslo og omegn en periode nå.

Varamedlem

INGRID HELSVIG NYMAN, født 1963, bor i Bærum, gift, to barn og to barnebarn. Jeg er en av initiativtakerne til «Refleksjonskurs for smertepasienter» som holdes vår og høst på Bærum og Kongsberg sykehus. Der holder jeg foredrag. Har tidligere jobbet som personal og informasjonskonsulent. Ble ufør etter en operasjon. Er en positiv dame, som også har vært styremedlem i FKS avd Oslo og omegn for noen år tilbake.

Varamedlem

ADÈLE MARIE AASEN MOE, født 1972, bor på Jessheim med mann, datter og to hunder. Jobber med barn og unge gjennom flere kor og musikal prosjekter, og er også med i styret i alle disse. Vært/er aktiv i flere frivillige organisasjoner. Skriver endel (blogg og annet), og er en kreativ og positiv dame med mye energi og latter.

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss