Søk
Close this search box.

Om oss

Bli medlem

Samarbeidspartnere

Om oss

Foreningen for kroniske smertepasienter (FKS) er en ideell, livsynsfri og politisk nøytral forening som er landsdekkende og åpen for alle mennesker med kroniske smerter, pårørende og venner, samt andre interesserte.

Foreningen ble startet av smertepasienter 7. mai 1987 og drives stor sett av frivillige ildsjeler med kroniske smerter. Hensikten med foreningen er å skape et forum hvor smertepasienter kan møtes for å hjelpe hverandre og diskutere felles problemer – kort sagt å finne et sted hvor det å ta vare på hverandre er viktig.

Foreningen for Kroniske Smertepasienter arbeider for å bedre livssituasjonen for mennesker med kroniske smerter. På sentralt hold rettes virksomheten mot politikere og helsemyndigheter.

FKS arbeider også for å få gjennomført løsninger på mange problemer som medlemmene føler på kroppen. Det kan være seminarer som går på det å leve med smerter, hvordan vi kan få våre nærmeste til å akseptere våre problemer, formidle informasjon om de rettigheter man har til stønader, behandling etc.

Lokalavdelingene er aktive overfor medlemmer gjennom temakvelder, medlemsmøter med sosiale sammenkomster, kurser og seminarer, samt behandlingsreiser.

Vårt formål er: