Din smerte på alvor!

FKS Lokalavdelinger

Lokalavdelingene er aktive overfor medlemmer gjennom temakvelder, medlemsmøter med kun sosiale sammenkomster, kurser og seminarer, samt behandlingsreiser.
 

Lokalavdelingens tilbud og aktiviteter:
Smerteseminar: Smerteseminaret skal være et tilbud til medlemmene, hvor de kan hente nye impulser, for bedre å kunne mestre sin smerte i hverdagen, forebygge eller dele erfaringer med andre.

 

Kulturkveld/dag: Dette skal være en avveksling fra de vanlige medlemsmøtene. Og en spesiell oppmuntring til de av våre medlemmer som ikke har kapasitet til å delta på andre «lengre» arrangementer/tiltak.
 
Weekend/rekreasjonstur: Planlegges som en spennende og fristende tur, med opplevelser. Legges opp som «blåtur», det vil si at bare reisekomiteen vet reisemålet. Et tilbud til dem, som en eller annen grunn ikke føler for å reise alene, men finner tryggheten i felleskapet og et nettverk som er der uansett hva som skjer. Det skal være en tur med opplevelser, men tilrettelagt og ikke hardere enn den svakeste kan mestre, selv om vedkommende bruker krykker, gåstol, rullestol eller er avhengig av sterke medisiner. En tur for de som føler en sydentur blir for avstrengende, men som ønsker å delta i noe. Du må ha vært medlem i 1 år for subsidier.

 

 
Behandlingsreiser: Foreningen arrangerer behandlingsreiser til medlemmer. Disse turene går til steder med varmt klima. Destinasjonene har alt en behandlingsreise kan tilby, som lege, helsepersonell og forskjellige behandlingstilbud. kontakt sekretariatet for mer informasjon.

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

FFO Viken trenger deg!

Til deg som har et ønske om å høre om brukermedvirkning og rollen som brukerrepresentant! Invitasjon til informasjon- og opplæringsseminar om brukermedvirkning. Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon i

Read More »

Medlemsrabatt på varmeprodukter.

Som FKS medlem får du 20% rabatt på varmeprodukter hos. http://www.radianthealth.no De har mange forskjellige produkter. Radiant Health Infrarød Sauna Basic har en verdi på

Read More »

FKS Sentralstyret 2022