Din smerte på alvor!

Rabattordningen med nettapoteket Farmasiet er oppdatert.

Nettapoteket Farmasiet har den siste tiden jobbet med å få på plass en ny webløsning. Rabattkodeordningen for medlemmer i FKS har derfor vært midlertidig ute av drift. Vi har gleden av å informere om at ordningen nå er aktiv igjen. Den nye webløsningen bringer med seg noen endringer.  

Ordningen med rabatt på leveringsalternativ hjem på døra utgår. Videre så må FKS medlemmer huske å legge inn koden for hvert kjøp. Koden er den samme som tidligere.

Dersom man glemmer å legge inn koden og gjennomfører kjøpet, så er det dessverre ikke mulighet for å legge til koden i etterkant.

Bortsett fra dette så er avtalen som ble inngått i 2017 den samme:

I 2017 inngikk FKS et spennende samarbeid med nettapoteket. Avtalen innebærer at du som medlem kan handle et bredt utvalg apotekvarer til 10% rabatt. Du får i tillegg fri frakt til Post i Butikk. I tillegg tilbyr apoteket faste leveranser for de som ønsker det.

Mange FKS medlemmer er bevegelseshemmet eller har lang reisevei for å kunne komme til et apotek. De har behov for en bedre tilrettelegging. Gjennom avtalen med Farmasiet.no kan man bestille medisiner levert hjem på dør eller til Post i Butikk. Medisinene vil pakkes i spesialemballasje som sikrer riktig temperatur, og vil leveres av bud hjemme eller på arbeidsplassen din. Dette gjør at også medisiner som krever oppbevaring i kjøleskap kan leveres. Dersom du ønsker å hente pakken i Post-i-Butikk er også dette mulig.

Apoteket tilbyr faste leveranser. I en slik løsning tar Farmasiet.no på seg ansvaret for å varsle deg når det er på tide å få tilsendt ny forsyning av medisiner. Apoteket vil også kunne automatisk klargjøre og sende ut ny forsyning dersom du ønsker.

For å kunne benytte medlemsfordelen må du registrere deg som kunde.

Klikk her for å komme til Farmasiet.no. Der finner du beskrivelse av hvordan du går fram.

Når du oppretter deg som kunde hos Farmasiet.no benytter du avtalekoden «FKS2017».

Her kan du også melde deg på Faste leveranser.

Hvis du ikke er medlem i FKS ennå, kan du lese mer om medlemskap, eller melde deg inn her.

Koster medisinene det samme?

Reseptpliktige medisiner har samme, eller litt lavere pris enn på andre apotek. Reseptfrie medisiner kan være inntil 50% rimeligere enn i fysiske apotek. Apoteket beregner egenandeler på samme måte som andre apotek, slår opp i frikort-databasen, og melder inn egenandeler til Helfo.

Er nettapotek sikkert?

Du må identifisere deg med BankID når du skal bestille reseptbelagte medisiner, og ved levering av sendingen må du vise legitimasjon. Alle sendingene kan spores, og alle pakker er diskret innpakket uten firmalogo. På farmasiet.no kan du derfor være trygg på at sikkerhet og diskresjon blir ivaretatt.

Kan nettapoteket håndtere alle slags resepter?

Nettapoteket har automatisk tilgang til alle e-resepter som legene dine har skrevet ut. Papirresepter kan sendes til apoteket pr post, og vil deretter ligge tilgjengelig på din egen brukerkonto. Apoteket håndterer også resepter med spesielt vedtak. Sykepleieartikler og næringsmidler kan også sendes.

admin

admin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

«Bare» vondt i hode?

Mange ungdommer møter manglende forståelse fra foreldre, lærere og helsesøstre som tror problemet ikke er så stort som det er. Mange barn og unge som sliter med tilbakevendende hodepine har ikke fått diagnose hos legen.

Read More »

Søkeord «Barn+Migrene»

Prosjekt Søkeord: «Barn + Migrene» Visste du at så mange som 1-2 barn i hver skoleklasse har migrene? Skremmende mange får ikke hjelp!

Read More »

Hva gjør en osteopat?

Osteopater har bred kunnskap om kroppen og sammenhengene mellom fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen vår. Vi gir deg god manuell behandling, i tillegg til å veilede, motivere – og bidra til at du selv er aktiv og tar ansvar for egen helse.

Read More »

FKS Sentralstyret 2021