Søk
Close this search box.

Kunne du tenke deg bli brukerrepresentant hos Avonova Ringerike? Svarfrist 21. mars 2024!

Har du kjennskap til rehabiliteringsopphold ved stedet, har du diagnose som de behandler, eller er du pårørende , FFO Viken ønsker en kort mail om deg med telefonnummer og epostadresse.

De har to behandlingsområder på rehabilitering som er: 

Rehabilitering ved sykelig overvekt og rehabilitering ved brudd- og slitasjeskader.

Avonova Ringerike Rehabilitering ligger plassert i naturskjønne omgivelser på Helgelandsmoen, langs bredden av Storelva, i Hole kommune.

Avonova Ringerike Rehabilitering (tidligere NIMI Ringerike) er en av de største aktørene i området. Senterets kjerneområde består av tre bygninger som ligger noen titalls meter unna hverandre rundt et hyggelig tun. I områdene rundt leiren går det skiløyper på vinteren og resten av året er sykkel- og turmulighetene flotte og varierte.

Det er ca. 45 km fra Oslo like sør for Hønefoss. For å komme deg hit tar du av E16 ved Botilrud sør for Hønefoss sentrum, følg skiltet mot «Røyse, Norderhov, Helgelandsmoen». Videre fortsetter du på Gomnesveien i ca 3 km før du ankommer Helgelandsmoen Næringspark. Når du kjører inn på området, fortsett rett frem til du får en stor parkeringsplass på høyre side. Senteret ligger i enden av parkeringsplassen.

Har du spørsmål om noe, ta kontakt med marit.olsen@ffo.no , evt tlf 970 42 772 eller 920 83 099.

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss