Din smerte på alvor!

Funkas Friday Webinar: Synshemmede og e-handel – hvordan fungerer det?

Funka-logo


Fortsett og se når Joakim tester hvordan det fungerer å handle på nettet som en synshemmet person og med hjelpemidler. Hva fungerer og hva fungerer ikke? Går utviklingen i riktig retning? Stadig flere har begynt å handle i elektroniske butikker online det siste året på grunn av pandemien. Men har det betydd at det har blitt lettere å handle eller er det like vanskelig som før? Funkas skjermleserekspert Joakim Centervik forteller og viser eksempler på hvordan det kan fungere å handle på nettet som en synshemmet person.

Dato og tid: 9. april kl 13.00 – 13.30
Sted: Online (Zoom) Du vil motta en e-post med en lenke til webinaret.

En lenke og informasjon om hvordan du deltar i webinaret vil bli sendt ut samme dag som webinaret, kort tid etter kl. 12.00. Det er bra å sjekke i søppelpostkurven hvis du ikke har mottatt e-postmeldingen med lenken.

Webinaret er gratis, men du må registrere deg på nettstedet vårt. Begrenset antall seter.

Registrer deg for webinaret


Varm velkomst!


Ta kontakt med
Jennifer Jordal
jennifer.jordal@funka.com

Jennifer Jordal. Foto

Britt-Inger

Britt-Inger

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

FKS Sentralstyret 2021