Din smerte på alvor!

Funkas Friday Webinar: Synshemmede og e-handel – hvordan fungerer det?

Funka-logo


Fortsett og se når Joakim tester hvordan det fungerer å handle på nettet som en synshemmet person og med hjelpemidler. Hva fungerer og hva fungerer ikke? Går utviklingen i riktig retning? Stadig flere har begynt å handle i elektroniske butikker online det siste året på grunn av pandemien. Men har det betydd at det har blitt lettere å handle eller er det like vanskelig som før? Funkas skjermleserekspert Joakim Centervik forteller og viser eksempler på hvordan det kan fungere å handle på nettet som en synshemmet person.

Dato og tid: 9. april kl 13.00 – 13.30
Sted: Online (Zoom) Du vil motta en e-post med en lenke til webinaret.

En lenke og informasjon om hvordan du deltar i webinaret vil bli sendt ut samme dag som webinaret, kort tid etter kl. 12.00. Det er bra å sjekke i søppelpostkurven hvis du ikke har mottatt e-postmeldingen med lenken.

Webinaret er gratis, men du må registrere deg på nettstedet vårt. Begrenset antall seter.

Registrer deg for webinaret


Varm velkomst!


Ta kontakt med
Jennifer Jordal
jennifer.jordal@funka.com

Jennifer Jordal. Foto

Britt-Inger

Britt-Inger

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

Ryggmargsstimulator

Ryggmargsstimulator er et behandlingsalternativ for pasienter med kroniske smerter. Hvis du lider av utmattende kroniske smerter i rygg, armer eller bein, så kan DU være en kandidat for ryggmargsstimulator.

Read More »

FKS Sentralstyret 2021