Din smerte på alvor!

«Velkommen tilbake» kvelden på Olivia

Anne-Kari og Britt-Inger i full aksjon

FKS Oslo og omegn arrangerte ett etterlengtet  «Velkommen tilbake» treff, etter nesten 2 år uten noen medlemskvelder grunnet koronaen. Vi ønsket å feire at vi endelig kunne møtes igjen, og slo til med å spandere middag og drikke på restauranten «Olivia» på Aker Brygge. Denne gangen solgte vi ikke lodd, men delte ut ett lodd til alle som kom! De var da med i trekningen om 7 premier helt på slutten av kvelden. 

Håpefulle lotteri deltakere

Lederen i avdelingen, Anne-Kari Neste ønsket velkommen og fortalte en del om hva styret hadde jobbet med i denne koronatiden, hvor det kan nevnes at økonomien har snudd fra underskudd til ett godt og solid overskudd. Under denne tiden er det 10 medlemmer som har gått ut av foreningen, hvorpå flere av disse dessverre skyldes naturlig frafall. Men, i samme tid har vi fått hele 53 (!) nye medlemmer, så medlemsmassen har vokst ettertrykkelig. Nå består Oslo avdelingen av hele 153 medlemmer, noe vi er kjempeglade for. Jo flere vi er, jo sterkere står vi!

Noen av de oppmøtte denne kvelden

Britt-Inger informerte om erfaringskurset som blir avholdt både på Kongsberg og Drammen sykehus, ett lærerikt og givende møtested for oss som lever med langvarige kroniske smerter. Her deltar både leger, fysioterapeuter og ikke minst erfaringskonsulenter, deriblant Ingrid Helsvig Nyman som også sitter i styret i Oslo avdelingen. Det ble og informert om forrige helgs smertemestringskurs på Gardermoen og om planlagte likepersonskurs og smertemestringskurs for avdelingen. I tillegg skal FKS sentralt arrangere en pårørendehelg i begynnelsen av april neste år på Gardermoen.

Mange gode diskusjoner under idédugnaden

Etter å ha inntatt ett godt måltid ble det utfordret til idédugnad med spørsmålet: «Hvilke temaer ønsker du på treffene våre framover?». Gjestene ble delt inn i små grupper, og diskusjonene gikk livlig for seg. Det kom inn utrolig mange gode forslag, noe som styret tar med seg og jobber videre med i planleggingen framover.

Vi takker alle dere som deltok denne kvelden og som gjorde den utrolig fin, både sosialt og faglig! Gleder oss til neste treff, så følg med på kommende «Høstbrev» som dukker opp på e-post/post etterhvert, eller på vår hjemmeside, Facebook eller Instagram.

For styret – Britt-Inger

Hjemmeside: www.kroniskesmerter.no

FB-gruppe: Foreningen for kroniske Smertepasienter, avd. Oslo og omegn

Instagram: fks_osloogomegn

Britt-Inger

Britt-Inger

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

Medlemsrabatt på varmeprodukter.

Som FKS medlem får du 20% rabatt på varmeprodukter hos. http://www.radianthealth.no De har mange forskjellige produkter. Radiant Health Infrarød Sauna Basic har en verdi på

Read More »

Medlemsrabatt på Cefar TENS

Som medlem i FKS får du 15% rabatt hos www.fysioett.no på kjøp av Cefars TENS stimulatorer og elektroder. Bivirkningsfri smertelindring som ikke kan overdoseres. Enkel

Read More »

Medlemsrabatt/juletilbud

      Varmeplagg øker sin rabatt for våre medlemmer til 30% fram til jul. https://www.varmeplagg.no   Som FKS medlem vil du få 30% rabatt

Read More »

Høstbrev 2021

FKS avd Oslo og omegn HØSTBREV 2021 Her kommer høstens oppdatering på aktiviteter i foreningen vår. Endelig har vi jo kunnet åpne opp både med

Read More »

VIL DU BLI MEDLEM ?

Vervekampanje: 50,- ut 2021. Alle nyinnmeldte medlemmer fra 15.10 og ut året er med i trekning av en infrarød sauna fra Radiant Helth som du

Read More »

FKS Sentralstyret 2021