Din smerte på alvor!

Referat fra medlemsmøte. 30 Års jubileum og juleavslutning Østfold

Referat fra møtet 18. november 2021 (30 års jubileum og juleavslutning)  
Til stede: 17 medlemmer (forhåndspåmeldt), men dessverre ble to syke, og dermed var vi 15.   Aud ønsket velkommen til alle medlemmer og kveldens «trubadur» Susanne Arnesen.  
Tema for dagen: Feiring av 30 års jubileum og juleavslutning
Endelig skulle vi få feiret 30 års jubileet vi hadde i begynnelsen av 2020, men som vi ikke fikk feiret pga. pandemien. Vi synes det var greit å slå dette sammen med årets juleavslutning. Etter å ha sjekket med revyer og konserter og ulike restauranter i distriktet landet vi på å snu det litt og leie oss inn på hotell City, der vi fikk et eget rom og leie inn noen som kunne underholde hos oss. Dette var også mer smittevernvennlig. Vi hadde leid inn Hege Klevås Johannessen og Susanne Arnesen som skulle syng og spille for oss. Dessverre ble Hege syk, men Susanne underholdt oss med sang og spill en god stund før maten. Vi hadde forhåndsbestilt hovedrett og dessert som ble servert av kveldens kelner og vert Vilde. Mellom hovedrett og dessert holdt Jorunn Arnesen et lite innlegg om etableringen av foreningen, og hadde med bilder fra den gang som ble sendt rundt bordet. Etter dessert og kaffe holdt vi vårt vanlige lotteri med gevinster som medlemmene hadde hatt med.
Vi var glade for å få til en slik samling etter nesten 2 år med pandemi, og vanskeligere å treffe hverandre. City ga oss fantastisk god mat og strålende desserter, så ingen burde gå sultne hjem fra denne samlingen.
Utlodning av gevinster som medlemmene hadde med. Loddsalget innbragte kr. 1300,-   Ved 22 – tiden takket vi for en hyggelig kveld, og ønsket hverandre God Jul.   Neste halvår prøver vi ut å holde våre møter på Helsehuset på Rolvsøy, og første samling er 20. januar 2022. Det blir sendt ut invitasjon til alle.  
  Referent Aud H. Larsen  
Heidi

Heidi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Din smerte på alvor!

Hovedmeny

Nyheter

FFO Viken trenger deg!

Til deg som har et ønske om å høre om brukermedvirkning og rollen som brukerrepresentant! Invitasjon til informasjon- og opplæringsseminar om brukermedvirkning. Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon i

Read More »

Medlemsrabatt på varmeprodukter.

Som FKS medlem får du 20% rabatt på varmeprodukter hos. http://www.radianthealth.no De har mange forskjellige produkter. Radiant Health Infrarød Sauna Basic har en verdi på

Read More »

FKS Sentralstyret 2022