Søk
Close this search box.
Anne-Kari og Britt-Inger i full aksjon

FKS Oslo og omegn arrangerte ett etterlengtet  “Velkommen tilbake” treff, etter nesten 2 år uten noen medlemskvelder grunnet koronaen. Vi ønsket å feire at vi endelig kunne møtes igjen, og slo til med å spandere middag og drikke på restauranten “Olivia” på Aker Brygge. Denne gangen solgte vi ikke lodd, men delte ut ett lodd til alle som kom! De var da med i trekningen om 7 flotte premier helt på slutten av kvelden. 

Håpefulle lotteri deltakere

Lederen i avdelingen, Anne-Kari Neste ønsket velkommen og fortalte en del om hva styret hadde jobbet med i denne koronatiden, hvor det kan nevnes at økonomien har snudd fra underskudd til ett godt og solid overskudd. Under denne tiden er det 10 medlemmer som har gått ut av foreningen, hvorpå flere av disse dessverre skyldes naturlig frafall. Men, i samme tid har vi fått hele 53 (!) nye medlemmer, så medlemsmassen har vokst ettertrykkelig. Nå består Oslo avdelingen av hele 153 medlemmer, noe vi er kjempeglade for. Jo flere vi er, jo sterkere står vi!

Noen av de oppmøtte denne kvelden

Britt-Inger informerte om erfaringskurset som blir avholdt både på Kongsberg og Drammen sykehus, ett lærerikt og givende møtested for oss som lever med langvarige kroniske smerter. Her deltar både leger, fysioterapeuter og ikke minst erfaringskonsulenter, deriblant Ingrid Helsvig Nyman som også sitter i styret i Oslo avdelingen. Det ble og informert om forrige helgs smertemestringskurs på Gardermoen og om planlagte likepersonskurs og smertemestringskurs for avdelingen. I tillegg skal FKS sentralt arrangere en pårørendehelg i begynnelsen av april neste år på Gardermoen.

Mange gode diskusjoner under idédugnaden

Etter å ha inntatt ett godt måltid ble det utfordret til idédugnad med spørsmålet: “Hvilke temaer ønsker du på treffene våre framover?”. Gjestene ble delt inn i små grupper, og diskusjonene gikk livlig for seg. Det kom inn utrolig mange gode forslag, noe som styret tar med seg og jobber videre med i planleggingen framover.

Vi takker alle dere som deltok denne kvelden og som gjorde den utrolig fin, både sosialt og faglig! Gleder oss til neste treff, så følg med på kommende “Høstbrev” som dukker opp på e-post/post etterhvert, eller på vår hjemmeside, Facebook eller Instagram.

For styret – Britt-Inger

Hjemmeside: www.kroniskesmerter.no

FB-gruppe: FKS, avd. Oslo og omegn

Instagram: fks_osloogomegn

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss