Søk
Close this search box.

 

Invitasjon til fagdag.

FFO Viken arrangerer fagdagen 1524 vs. 1525 i samarbeid med “Løvemammaene”.

Fagdagen vil hovedsakelig dreie seg om det kommunale helse- og omsorgstilbudet, fordi hvor du bor betyr alt! Det er nemlig slik for funksjonshemmede at din postkode kan være forskjellen på et liv i isolasjon og et liv med mening.

Innledningsvis blir det et humoristisk innslag med Tiktok-profilen Morten «Rulle». Gjennom dagen vil representanter fra FFO Viken, “Løvemammaene” og Pasient- og brukerombudet holde foredrag basert på egne erfaringer. Dagen avsluttes med paneldebatt med politikere fra kommuner i Viken. Innledningsvis til denne debatten får salen høre to svært ulike historier om den kommunale hjelpen de har fått i to forskjellige kommuner.

Her får dere et unikt og godt innblikk i hvordan det kommunale tjenestetilbudet oppleves fra funksjonshemmede selv, samt et dypdykk i hvorfor vi har så store kommunale forskjeller og hva det gjør med innbyggerne. Hvordan blir man møtt som usynlig syk i kommunene? Hvorfor får en familie med et multihandikappet barn lite hjelp i en kommune, og langt mer hjelp på den andre siden av kommunegrensen? Er velferdsflyktninger kommet for å bli, eller kan vi gjøre noe med det?

Tid:

26.03.22 kl. 10:30 – 16:30

Lokasjon:

Quality Airport Hotel Gardermoen, Lokevegen 7, 2067 Jessheim

 Mat:

Det serveres mat gjennom dagen.

Pris:

Det er gratis å delta på denne fagdagen.

Påmeldinglenke:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMry8SRmTJNOqAZ47_sRVoeVgFx75LtuwsAWOARsSpk974ew/viewform?pli=1

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss