Søk
Close this search box.

Smertemestringsappen EPIO Member.

EPIO Member er en smertemestringsapp, som er laget for å støtte deg som lever med langvarige smerter. Appen inneholder ulike mestringsmetoder og nyttige øvelser du kan gjøre i hverdagen, for å leve bedre med smerten.

Foreningen for Kroniske Smertepasienter gir nå alle medlemmer 43% rabatt på månedsprisen på EPIO Member hos selskapet dHealth AS. Medlemsprisen blir da 45 kroner per måned, uten bindingstid. Vi håper at du som medlem opplever EPIO som nyttig, og at programmet blir et godt verktøy for smertemestring i din hverdag.

Nå kan du teste ut første modul av appen uten kostnader, for å se om dette er noe for deg. Last ned EPIO Member direkte til din telefon eller nettbrett i Appstore eller Google Play, og medlemsrabatt får du som betalt medlem av FKS. Ta kontakt med FKS om du ikke har mottatt koden ennå. (koden sendes alle FKS medlemmer når kontingenten er betalt)

EPIO er utviklet ved Avdeling for Digital Helseforskning på Oslo Universitetssykehus. Programmet i appen er basert på vitenskapelige metoder og prinsipper som virker mot smerte. Appen er utviklet av forskere, helsepersonell og IT-utviklere, samt mennesker som lever med langvarige smerter. Programmet i appen består av 9 temaer, med informasjon og øvelser innenfor hvert tema.

Det er gjort flere studier på EPIO, og forskningen viser at det å bruke programmet i appen gir brukeren en positiv opplevelse av å mestre livet med smerte. Pasienter opplever færre symptomer, bedre livskvalitet og bedre sykdomsmestring ved bruk av EPIO.

Appstore https://apps.apple.com/gy/app/epio-member/id1561756339

 

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=no.dhealthapp.epio&pcampaignid=pcampaignidMKT-Other-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1

 

 

Det er viktig at du laster ned «EPIO Member», da appen som kun heter «EPIO» er del av forskningsstudier ved OUS.

 

Praktisk bruk

Det vil gå tre dager fra du fullfører et tema, til et nytt tema blir «låst opp». Dette er fordi det er anbefalt at du gjør øvelsene fra ett tema flere ganger, for å bli godt kjent med innholdet og for å øke nytten av programmet. Noen tema vil kanskje være mer interessante enn andre, men du vil få mest utbytte av å gå gjennom programmet kronologisk.

 

 

Om du vil lese mer om Avdeling for Digital Helseforskning og hvordan EPIO ble utviklet, kan du gjøre det her www.digitalhealth.no

 

 

Ønsker du mer informasjon om EPIO Member? Ta kontakt med dorthea@dhealthapp.no eller sjekk ut vår hjemmeside www.dhealthapp.no/epio

 

 

 

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bli medlem

Følg oss